От полата до бельото или секс шопинг


От полата до бельото или секс шопинг

Късите поли възбуждат мъжете и това е съвсем естественно. Колкото е по-къса полата, толкова са по-големи въздишките на силният пол и желанието за секс не закъснява.
Но нека не гледаме едностранчиво на нещата и не  само минито  привлича.

От полата до бельото или секс шопинг

Късите поли възбуждат мъжете и това е съвсем естественно. Колкото е по-къса полата, толкова са по-големи въздишките на силният пол и желанието за секс не закъснява.
Но нека не гледаме едностранчиво на нещата и не  само минито  привлича. Кръвта на мъжете пламва от воланите на широката пола и тънката талия – особенно застъпено испанската мода.Много литературни класици са описвали  мъжките сексуални подвизи извършвани  под запретнатите гънки на женската пола. Спор няма че такъв тип пола е идеална за  секс сред природата.

Такава дреха  на волани много добре подхожда на потник или блуза с дълбоко деколте и разбира се с голи рамене.Много тясната пола по бедрата, подкъсена над коляното и с цепка според кройката (отпред, отзад или на бедрото)също събира мъжките апетити за евентуални  желания за нещо по така.women sexy lingerie

Внимание обаче, това е тъй-нареченото облекло за офиса и ако не сте предпазлива може да се забъркате в любовна интрижка с шефа или някой колега.Нека да кажем няколко думи и за бельото, абсолютно необходимо за да  завоюваме мъжкото сърце.

Модни тенденции – всякакви, но за еротичното бельо има неостаряващи правила.Понеже  малцина са хората, които виждат с какво сте облечена отдолу, подхода ви може да бъде доста по смел.

Излишната скромност не е препоръчителна, кройките и материите също.Модните тенденции са по-устойчиви при бельото така че не се страхувайте, че сте старомодни.

women sexy brassБледите цветове на розово, синьо, жълто – намекват за невинност, непорочност и чистота и не са подходящи за гореща любовна среща.

Бялото и бежовото бельо  са скучни и тривиални. Червеното в съчетание с черно е  бельото на куртизанките и има вероятност да си придадете  вулгарен вид. Ако имате материя с дантела по бельото страстните нощи са ви гарантирани.Ако сте достатъчно смела и си обуете дълги черни чорапи с жартиери, няма мъж който да не ви устои.Какво друго да ви пожелая освен „успех” и „късмет”.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Приятели
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения