Бельото-забавление и страст


Бельото-забавление и страст

Освен изкуство-абстрактно и далечно , модата е и забавление. Фотосесии, модни подиуми или просто една витрина подредена в даден стил (сезон), това е всъщност модата.

Бельото-забавление и страст

Вчера модна къща „Bonds” представи първото си модно шоу на Rosemount Sydney Fashion Festival, на който и аз бях поканен. Манекенките облечени в закачливо цветно бельо направиха истинско забавно шоу, закачайки се леко с публиката. Водещата  Сара Мърдок заедно със шест момичета от Австралия заредиха младежката публика, карайки я да се чувства така сякаш гледа развлекателна програма.

Ревюто бе на бельо: австралийската компания  Bonds показа една много свежа, цветна и спортна колекция. Преобладаващата материя е памук  във всички цветове на дъгата. Присъстваха както модели за ежедневието-удобни за разходка по градските улици, така и бански тип Superfly, Hi Tops.fashion

Публиката беше приятно изненадана и от танцьорките на „Bonds” играейки разбира се с дрехите на австралийската компания за облекла. И изглеждат така, сякаш наистина се забавляват. Браво на Bonds за изнесеното лятно шоу и ако не можем да си купим, то поне да му се насладим.

Авангардът в модата е това, което я превръща в истинско изкуство. Всеки дизайнер, който не се колебае да пресича граници и да се рее в необятното идейно пространство, владее това изкуство и е истински артист.

Bookmark and Share

Подобни публикации в раздела
  • Приятели
  • Полезни сайтове
  • Приятели
  • Friends
  • Friends
  • Friends
Статистика сайт безплатен брояч посещения